snart snart snart.... <3 gör mig inte besviken nuuu

halvklack frågor

IDAG ÄR INGEN BRA DAG!


nej, för att vara ärlig så har jag nog bara en gång mått sämre än idag.
och ingen alvedon hade man hemma, vilket gjorde dagen ännu värre.

vi hörs när livet börjar ordna upp sig..

förresten, igår fick jag höra av två helt randoms persner att jag har en look-a-like.
Men ändå inte va? haha

mila kunis





JAAA

DOM ÄR MIIINAAAAAA
JA JA JA JA JA JA JA JA JA!

godkväll

sjukt rolig kväll, annorlunda, men sjukt kul! efter några öl blev komikern ännu roligare och skratten ännu högre...Men nu är jag hemma igen och kom jag på mig själv att jag sitter här och äter chips? En torsdag för mig själv, sitter jag här och slukar en påse för mig själv liksom. Jag antar att jag tycker att jag är värd det, för vad kan det annnars vara?
Hetsätning?
aja, ingen närmare analys.
taggad på fest på lördag? JATaccck!

storstan..

jag kommer förbli en lantis.

idag när jag cyklade till ica höll jag på att bli överkörd av en bil. Jag är inte van att det kommer någon jusst då jag ska korsa vägen, eller att det kommer nå mycket bilar överhuvudtaget. Till mitt försvar har jag att säga att det är 30-km i timmen på den vägen vilket bilen verkligen inte höll och jag cyklade över ett övergångsställ. Funkar det ursäkten eller får jag helt ta på mig ansvaret över att ha blivit söndertutad på??!

JA, så nu är kylen inte tom längre. Känns stort.
Kunna smöra mackan, och faktiskt ha smör hemma.
Göra plättar på mjölk, och inte vatten.
Vilken känsla!

Nu är det helg igen, eller iallafall för mig. Ledig imorgon, vilket kommer innebära shoppping i stan! Jag är grymt shoppingsugen även om jag spenderade lite för mycket förra helgen..För att ge en update om de grymt snygga skorna nedan, så är de slut i HELA STOCKHOLM!!!!!!! Leyla skulle hem i helgen så jag ringde runt till alla scorett, men ingen har dem hemma i min storlek! jag dörrrr. Så blir det en beställning? Jag tar beslutet efter helgen...

Ikväll ska jag på stand up, på epuben, självklart ska jag inte stå i själva rampljuset, utan skrattandes bredvid.
Det kan bli bra!

tjing!

..det var bara det jag ville säga

någongång förra veckan började jag läsa en bok, att välja glädje hette den. Först sa jag skitsnack, men nu när den har börjat sjunka in lite känner jag att den nog påminde mig om viktiga saker som har lite hamnat i skymundan...

Nämligen att man kan inte ändra andra människor utan bara sin egen inställning till andra människor och deras handlingar. Som ett kapitel heter "ingen kan såra dig" och den grundar sig i den här vanliga slagdängan. Ingen kan såra dig utan din egen tillåtelse. Om någon gör något dumt mot mig kan jag välja att bli arg och ledsen och ödsla energi (som jag väldigt ofta gör). Eller att bara säga "vet du vad, det där tycker inte jag var så bra gjort" och sedan gå vidare med mitt liv. Utan att låta det påverka mig... men finns det något svårare???!

Sen så är det tusen gånger lättare sagt än gjort. Men kanske kanske så blir man lite bättre varje gång. 

Jag kom även på mig själv, jag älskar och beundrar människor som ler! Shabbe i min klass är alltid glad och världens spralligaste tjej. Varje gång man träffar henne blir man själv så himla glad, tänk vad ett leende kan göra.

Så mina vänner LE, skratta, man mår så mycket bättre då.
Man kan välja att vara sur, men fan så tidsslösande.. NU ska jag ta mig i kragen o le le le le!

PUSSSS


JAG VILL HA (ALLTSÅ VERKLIGEN)


idag när jag testade dem blev jag mer kär än innan.
jag måste typ ha dem! 150 kr + vad dom kostar nu... är det värt det??

ja

I HELGEN BLIR DET SHOPPING!

SEMESTERERSÄTTNING PÅ 4000 SPÄÄNNNNN


onsdag, dagen före

vaknade halv 7 av att emil (även kallad damp-emil, av mig...) hoppade fram och tillbaka i korridoren, antar jag, eftersom det lät som en hel jord med elefanter hade nått jävla lopp där ute. Jag skulle kunnna slå den här killen, minst sagt! Han är 27 år och har inte alla hästar i hagen så att säga... blir så arrrggggggggg. Sen diskar han inte sin disk, torkar inte av bordet, sjunger högt och falskt dag som natt, ska alltid lägga sig i allt osv osv.. ska jag hålla på hela dagen om störande moment så kan jag det...
Imorgon har jag tenta. Igen! känns det verkligen som....
Statistiken har fastnat och jag vet inte om jag orkar plugga nått mer idag, även om tentan faktiskt är imorgon. Känner mig sjuk dessutom så en powernap skulle sitta himla fint, tror jag slår slag i saken nu!
Åker hem till Light imorgon för en riktig rehab helg! SKÖÖNT
Over and out från rullstensgatan 178

Jag är inte bitter?


svår fråga.

oj jag glömde

eller varför borde jag komma ihåg?
Alla hjärtans dag idag!



tur att mamma o pappa finns, annars hade jag suttit här utan geléhjärtan i magen.

ont i magen

jag vill inte ens tänka på alla kalorier som har flödat i min kropp i helgen..
Har haft ont i magen konstant sen i fredags, och ändå fyller man på med fler onyttigheter?

Konstig logik.


ps. det här är hjalmar i min klass. Han är kung, har aldrig träffat någon liknande.

såhär ser han ut mesta dels av tiden (när han inte är utklädd till spindelmannen)



SKÅL!

om man skulle kunna Photoshopa bort ölen hade det kunnat vara en fin bild...

Klockan är inte ens 10

..och jag sitter här och funderar på att gå och lägga mig. Det är fredagskväll förresten.
Men hur bra är let´s dance?
inte alls bra
Finns det något annat att se?
nej, faktiskt inte
Har tryckt en halv chipspåse, ett äpple och 3 digestivekex efter middagen. Tyckte att jag förtjänade det efter en sjukt effektiv dag från min sida. Jag stiger upp klockan 8 och beger mig till skolan för en deltenta. Fortstätter plugga på skolan, köper en biljett till "återsparken" (som kommer bli king) och sen cyklar jag hemåt. Dammsuger, skurar och dammtorkar rubbet, lagar världens godaste mat och cyklar iväg till Iksu för BodyPump. Sjukt roligt pass där alla insturktörer var utklädda i skidkläder och vi gjorde övningar som verkligen inte brukar göras i vanliga fall. Sa jag också att vi gick godis, chips och saft under passet? haha sjukt jobbigt med otroligt kul. Efter träningen skyndar jag mig hemåt eftersom min tvättid börjar 17, och mitt berg av tvätt börjar sakta men säkert avta och badrummet kan innan slutet av kvällen (alltså nu) användas igen.
Imorgon kommer mamma hit en sväng, men sedan ska statistikboken återigen fram på skrivbordet. Är så less, men tenta fest nästa helg? JA TACK.
Något vettigt hade jag alltså inte att säga, men försöker få tiden att iallafall gå över 22-strecket så jag kan lägga mig under duntäcket och sova fruktansvärt gott!

nu var det ett tag sen

hemavan var grym!!! Sjukt sliten nu dock, men får faktiskt bortse från det ett tag eftersom tenta i statistik närmar sig. Tycker det är helt sjukt jävla svårt, så i helgen blir det plugg plugg plugg plugg. Har till och med tvätttid på fredag så att jag har en anledning att inte hitta på några galenskaper där på kvällskvisten (ett poäng till mig.)

tänkte bara meddela tt jag lever, fortfarande.
saknar thaibrudarna till döds!

Ciao för denna gång

jajjemen, nu är jag på g igen!

tillbaka till umeå, efter en skön helg hemma. Laddade batterier för en kort vecka och sedan bär det av till hemavan med 10 från klassen. JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA. längtar som fan! king king king king

såhär såg det ut förra året...
så galet. så kul, och så brun man var en gång för länge sedan...

RSS 2.0