-

Okej, jag kanske borde knåpa ihop ett riktigt inlägg då. Men när jag sätter mig ner för att skriva får jag liksom tunghäfta. (okej, inte riktigt lika mycket som den där gången jag drack absolut mango ur en pet-flaska.) Men jag ska försöka sammanfatta lite av sommaren.

Augusti väntar runt hörnet, om 24 dagar befinner jag mig i Umeå igen. En sommar har gått och mycket har hänt - men samtidigt ganska lite...Konstigt det där.

Utlandet med Mattsson, Midsommar, Onsdagar o fredagar på station, surströmming, Stadsfesten, fiske, mys med alla tjejer, trästocks, lagfest, galen båtturen med emma och lisa, och framförallt SOLEN som har varit framme mer än borta denna sommar. HELT otroligt.

Insparken ser jag verkligen fram emot nu. Jag har redan spånat på lite lekar och försöker styra upp det hela lite genom min stora roll som GRUPPLEDARE. HAHA. Sen lägenhet tillsammans med jannie och sanna = hur bra som helst!!

Nu ska jag iväg och jobba natt, när alla andra super skallen av sig i Piteå och Östersund
TJiing

Singel eller par?

"Det vet ju både du och jag att 50 procent av alla parrelationer är ju bara påhittade. Asså hälften av alla som lever i en parrelation…ja menar…dom går ju runt och övertalar varandra om att dom är kär i varandra. Och det gör ju dom jävligt bra! Men när kräfthatten åker på så åker pillesnoppen likt förbannat in i fel tjej! Jag menar…jag kan inte va tydligare än så. Du förstå vad jag menar?"

Citerat av mammas nya kille.

UFF UFF

Tvådagars krök i helgen. Två heelt olika kvällar, men ack så roliga!
Nu ska jag ladda om för jobb inatt, åhhhhh skjut mig.

hmm..

"Sometimes you need to lose your old self to find yourself. But when you find yourself, don't lose yourself again"


kärlek på jobbet

I vanliga fall öppnar hon knappt upp sina brungröna ögon, svarar inte på tilltal och visar aldrig ett leende. Detta är en fin dam, men som ibland överraskar med humor och skoj. Dessa tillfällen är tyvärr ovanliga. Men IDAG kom en man på besök. En skäggig och "slafsig", med rutig flanellskjorta - EMANUEL - hennes "vän". Under den korta tiden jag gav denna dam medicin sken hon mer än jag sett henne göra dessa 4 veckor tillsammans. De sa inte många ord till varandra, sällskapet var liksom nog. Hon log konstant och lika som Edwards hud i Twillight kan glittra, gjorde hennes ögon. Jag blev alldeles varm i hela kroppen, kärleken nådde genom hela rummet.



Idag kände jag att "fan! jag vill också vara kär".
Lättare sagt än gjort.



tisdag.

hej och hå, där var stadsfesten över och jag har inte en endaste bild!
Kameran gick sönder på cupen. Mobilen tappades bort (men återfanns).
Men vem bryr sig, helgen har varit KUNG. Vänner. Öl. Sol. Stadsfest!

 


STADSFESTEN; NU KÖR VI

IMORGON smälller det.

Emma kommer hit, längtar grymt mycket efter denna söta flicka :)

 


Turkiet med en viss emmma maaaa ;)






















































RSS 2.0