bildregn

























DAG 2





























hej hej hallå!

och så var helgen över, måndagen är kommen och jag ner i lagboken med näsan!
är ganska sliten, har varit hårda tre dagar men ack så roliga.

Alltså dessa tjejer, GULD värda. Gör mig till en mycket gladare och lyckligare människa.



<3

På torsdag kommer jag hem! kan fortfarande inte fatta det....

och ikväll....

KOMMER MINA TJEJER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nu blev den på sne, men vem bryr sig :P



hur snygg? igår efter vi varit på bartömmning på e-puben
Sjukt bra kväll!

sömnlös

igår gick jag och la mig klockan 23.00.
vred mig, skruvade mig, prasslade med duntäcket...
ojjades, stönandes... pustandes


halv 5 på morgonen hade jag fortfarande inte somnat, vet inte om jag sov en endaste blund i natt över huvudtaget. Kändes precis som jag heeelt glömt bort hur man gjorde för att kunna somna, fan vilken hemsk känsla!

Jag har så sjukt mycket att tänka på nu, hjärnan spinner på högvarv och magen pirrar till. Har alldels för många bollar i luften nu, och snart är jag på väg att tappa en. Jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte.

I vanliga fall skulle jag säga, "jag skulle behöva en öl", men det har blivit alldeles för många av den sorten på senaste....

HELG!


fredag, grillning



har blivit mycket dålig bildskörd på senaste tiden, min kamera är bortsprungen.

Jag har haft en sjukt bra helg, som de senaste typ 10 helgerna känns det som.
Vädret gör mig så jävla lycklig och likaså sällskapet här i Umeå. Jag ÄLSKAR min klass bara mer och mer för varje dag och det känns lite vemodigt att inte träffa dem på nästan 3 månader nu..

Igår hade en kille i klassen förfest och sedan bar det av till TC. Underbaaar kväll!! Allt var på topp, förutom att mitt kort är spärrat och jag har inga pengar. Dock lyckades jag skrapa ihop bottenresterna som jag hade i min börs, till en öl. Men någon cheeseburgare på McDonalds kunde jag ju glömma, inte ens en jävla tia, och då känns det fattigt! Tur att jag snälla vänner, som förser mig med mat...

Sedan letade jag efter min cykel, som jag också hittade denna gång. TUR för mig! Gick hemåt med sällskap av Sanna, Albin och Petter. Sjukt rolig hemfärd, vi snackade så jävla mycket skit, bara fyllesnack. Skulle ha lagt upp en sjukt rolig video om jag visste hur man gjorde.... men det hände både det ena och det andra haha!

Idag är jag inte alls bakis och har redan dammtorkat och packat ihop massor med kläder, skor och saker jag ska ha med mig hem i sommar. Mamma kommer hit imorgon :D Johannes kommer också hit för han ska på arb.intervju så då ska vi ut och äta och mysa! Kommer bli toppen, förutom att jag inte hinner pluggaaa :S  Börjar få panik nu, har inte många dagar kvar... för snart är det brännbollsyra!

Nej nu måste jag återgå till städningen!
Puss och kram


total världskväll igår!!!

älskar livet.



hahahahahh var jusst med om det sjukaste!

låg ute och solade då shabbe i min klass kom förbi, jo och vet ni vad jag då får höra?
många i min klasst tror att jag och André_bumbi_Nyström är på g! hahahhahah största skämtet i världshistorien eller????? alltså jag dör!!! orkaaaaaa

nej idag är ingen bra dag.

det riktigt skär i hjärtat och inte ens för min skull, utan för någon annan.

2010 05 16

har somnat halv 5 på morgonen två dagar i rak.
jag är så fruktanvärt trött att jag dör, men jag kan inte sova.


Igår var en av de bästa kvällarna på mycket mycket länge!
Fredagen hade satt sina spår, och kl 20.00 igår satt jag som en lodis framför datorn, men en fet godispåse i knäet. Jag hade inte tänkt gå ut, även om jag mådde ganska bra, men jag var sugen... Leyla var svårflörtad och resten av gänget var på pub-fest (för dom som har jobbat på epuben). Jag kände mig ensam och övergiven haha Men sååå...

Marline skickar ett sms: Förfest, hos mig, om 20 minuter!
Jag studsar upp och snart befinner jag mig på Stippan hos marre.
Vi går vidare till christian och henke, tar en taxi ner på stan, går ut på TC.
Möter upp resten av gänget, sitter på uteserveringen och dricker öl hela kvällen.

Max blir nästa anhalt, träffar halva klassen. Råkar beställa två hamburgare för mycket.... promenerar hem från stan (!) och snackar så jävla mycket skit :) ÅÅÅHHH älskar kvällar som dennaa!


den här tjejen hängde jag med i fredags, fan vilken skön brud.

och veckorna fortsätter att flyga förbi..

.. och 20 grader varmt på lördag? JO JAG TACKAR!
Idag är det röd dag, men det stoppar oss inte från plugget. Ska snart ner på universitetet och skriva klart ett pm i skatterätt för näringsidkare, bajsss krångligt! Men imorgon är det fredag vilket innnebär peddan in the park. Kan bli huuur ball som helst, aldrig varit med om nåt likande:)

Igår gick jag Emma och Sanna en långpromenad runt Nydalasjönch. Sen tyckte vi att vi var värda en belöning så det fick bli en fet kladdkaka på det, så det blev liksom en "nollställd" kväll haha.

Ikväll ska jag iväg på step dance igen.

Aja, lite update iallafall även om den inte var allt för intressant!
Puss

intressant måndagsläsning

Att det alltid ska vara på samma sätt.
Kylen har aldrig varit tommare, och jag verkar tro att det är flera mil till mariehems ica.



Jag ska fösöka guida er runt... På översta hyllan ser ni en burk lingonsylt, som kan tillängas jannie. I mitten ser det tomt ut, men om ni tittar noga ligger det en halv ost där. På understa hyllan kan man skymta äppelmos och saft som mammsen har skickat med. I dörren står en ketschup (dock helt slut..) och en flaska med chilisås. Vitlöken finns där ovanför.


jag: Jusst nu


bävern?


råtta? Häst?


'
glad lillis!


don't stop me now.. I'm having such a good time...



hur peppad blir man inte av den här låten!? Igår när jag kom ut från duschen satt jag på den på högsta volym och sjöng och dansade som en galning med handduken i håret och hårborsten som mic. Musik är magiskt!

Igår blev en riktigt bra och lyckad kväll! Började med grillning hos danne och förfest med många nya och några gamla ansikten. Jag blev portad från ölspelet för att jag inte kunde vaken berättelsen eller 7an. Min hjärna var i trögaste laget igår alltså haha, kan bero på solsting eller fredagens festligheter. Men det tog inte länge innan alla var på g och vi drog vidare mot TC i stan. Men kön där var så sannslöst lång så vi gick till Rex istället, och jag klagar inte. Rex är alltid bra!

Slutade med att jag tog bussen till Ålidhem där jag fyllepratade med Emma för att sedan cykla hemåt i tid med soluppgången. Jag kraschade dessutom, men tror ingen såg. Jag skulle ta en genväg (jag ääälskar genvägar, även om man bara tjänar en meter!), som marre hade rekommenderat för mig. Hon hade sagt att man "måste ta lite fart" för att komma förbi mellan huset och staketet. Sagt och gjort, jag trampade på ordentligt men det tog snabbt stopp för jag small in med cykeln i huset. Ganska kul var det, skrattade riktigt gott för mig själv.

Idag är jag inte heller bakis, jag börjar bli imponerad av mig själv. LINNEA; INTE BAKIS? Hur sjuk.. två dagar i rad, det tycker jag är bra gjort! Har hunnit ta en lång promenad med Emma och Sanna til Berghem för att äta pizza, satt väldigt fint i magen! Och nu kanske en powernap skulle sitta bra..? : ) Ja, så får det bli.

Vi snakkkeess!

oj oj oj!

herremin vilken dag det var igår.
Efter EPP:n begav jag mig snabbt hemåt för en dusch, men somnade! Vaknade kvart i 8 och snabb som jag är så befann jag mig hos Emma i klassen kvart över 8. Sen blev det utgång på Corona, men först Epuben för två mintus! haha Sjukt kväll det var igår alltså, men sjukt sjukt roligt. En kille i min klass (inte Johan Palm) drog hela sin kärleksförklaring igår, otroligt jobbigt att lyssna på. Hatar att såra någon, så jag vet inte riktigt hur han tolkade mitt svar... BLÄ. Annars så ägde vi dansgolvet!

NU måste jag ut i solen! kan inte sitta här inne och dega, men först lite korv o mackisar!
PS. jag är INTE bakis! WOOHOOOO utång ikväll igen!

GRÄSPREMIÄR!

tänkt dig att få springa ut på en gräsplan, första gången sedan snöns första flingor.
tänkt dig att även ha en boll med dig ut på den där gröna, gröna planen.
tänkt dig första matchen på gräs, grönt, tätt, utan en endaste tuva som det alltid är i light
tänkt dig att kunna ramla, kanske till och med filma, utan att få minsta lilla skråma.

Åhhh längtar!!!



ohh booy! I´m inlove!

vitlöken, den löken!

Jaadåååå vilken härlig dag! Vaknade upp på stårlande humör, dels beroende på att jag inte börjar förrän 1 och dels för att min hals känns len som en barnrumpa. Hur kan då detta gå till? Jo vitlök är starka grejjer hörrni, stoppa en i vardera öra så är du frisk på nolltid (inte en hel vitlök, men en klyfta!). Duscha dock efteråt och spola rent dina små öron så det slipper komma avgaser från dem hela dagen. Jajjemen, dagens tips!


5 maj - onsdag!

hej hej hallå!
Sitter och väntar på att middagen ska bli klar, har varit full uppståndelse i köket idag så jag har snällt väntat på min tur medan magen skriker alla svärord den kan komma på...

Den här dagen var bättre än igår, jag har kommit på att jag måste förstå att jag inte kan ändra på andra människor, utan att jag måste ändra min egen inställning till dem. Det den sloganen ska få följa med mig resten av veckan, helst resten av livet men det hinner jag ju glömma bort.

Vi har gjort några riktigt b-iga reklamblad idag, i paint. Någon grafisk designer skulle inte bli allt för lycklig om hon såg våra verk, men man använder de basala kunskaper man har. Blev rätt bra ändå, vi skulle göra reklamer som bröt mot marknadsföringslagen och svarta listan. Låter rätt tråkigt men våra sjuka idéér gjorde det hela jävligt kul. När man har Marline i samma grupp är det bara humor som håller sig under bältet.

Ikväll skulle jag egentligen på gympa (låter galet töntigt men e sjukt kul), men halsen sätter stopp. Ny förkylning på G, joo jag tackar ja! Helgens planer är stora, EPP (alltså som afterwork) på fredag, god middag och sen utgång! Lördag ska vi baka bullar och baka bröd och sen grilla och dricka öl :) På söndag blir det bakispizza på en filt under bllå (förhoppningsvis) himmel och solen stekandes i våra vita fejjor.

Nu ska jag se om maten blivit klar, kasslergratäng med annanas och chilisås!

SEYOOOUUU

Bitter

Denna tisdag har till största del bestått av besvikelse, förundran och oförståelse.

Jag har någon slags ilska eller irritation inom mig som har byggts upp den senaste veckan, och jag vet inte vad jag ska göra med den. Egetnligen vet jag inte vad det beror på i det hela, men det är mycket jag bara inte förstår och det gör mig ännu mer knäpp. Allting tillsammans får mig och vilja gå och gräva ner mig eller kanske ta en sista minuten till Thai. Solen gör att man blir glad utan tvekan, härliga vår (men kan det sluta blåsa?! eller iallafall sluta vara motvind både på dit och hemvägen..) Se där?! Där kom det igen, irritationen.. Gud jag håller på att bli galen.

Hur kan personer förändras så mycket på så kort tid?
Hur kan en människa tro så mycket mer om sig själv än andra?
Hur kan någon betyda så mycket mer än alla andra tillsammans?


NU ska jag sluta sura ihop och acceptera läget.
Men det är sååå jävlaaaaa svårrrrttttt haha

Den här får mig dock alltid att le, så sann så sann!!




I’ve gotta feeling
Like last night wasn’t such a good night
Because my head really doesn’t feel right
And god dammit the sun is too too bright
My leg is bleeding
And my clothes smell like they might ignite
And I guess at some point I stole a kite
And my girlfriend and I had a huge huge fight.

My brains on fire.
Drank way too much.
Swallow an Advil then throw it up.
Can’t find my cell phone oh there it is.
It’s in the toaster 12 messages?

I know you’ve ignored my call because you made out with Karen. Don’t lie, Rachel saw.
I hate you. Don’t call me you sad sack of shit.
By the way to get even I showed Mike my tits.

SHIT SHIT SHIT SHIT
So that was bad; I messed up.
But Karen Patrick? Damn that girl is — HOT!
This must be her; well done monsieur.
Oh Karen Blatt? I’m going to throw up again!

..... osv osv

hahaha nu är jag redan på bättre humör! weeiiiiiiiii

NYTT


dimper snart ner i postlådan!



och likasåå....



ny månad, nya möjligheter

Valborgs är förbi, det är nu 2:a maj och pappas födelsedag. Men jag är inte hemma så sitter och skypear med honom nu hehe, dagens teknik vettni ;) Morsan då, jo hon ska snart operera sig i handen så hon kommer att komma på bessök inom en snar framtid, lännggtaar!

Och annars?!
JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT LESS PÅ MIN KORRIDOR.
VILL FLYTTA NU, NU, NU, NU.
Vill ha egen kök, vill kunna lägga mig i en soffa (ev även somna där)
Vill styra hemmafester, efterfester och middagar...
vill vill vill såå mycket jusst nu.

EN månad kvar nu mina vänner. Då har jag gått två terminer. Brännbollsyran är om 26 dagar, och det kommer bli legendariskt. Massor med vännner, öl och glada miner, sjukt mycket folk, musik och stämmning. Årets händelse i Umeå, fy fan så kul det ska bli!!!!!!!!!!!!!!
















bilderna är från 2009 när jag va där med Aurora. Underbar väder, underbar helg.

ALLA JAG KÄNNER:

KOM TILL BRÄNNBOLLSYRAN 28 maj 2010


/LIllis

RSS 2.0