för jag är typ bäst

96 jävla poäng på tentan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
av 100
tro det eller ej, men jag är typ smart.

helgen

Helgen flög förbi, fort!! Men har hunnit med ganska mycket ändå, kanske inte av det jag borde göra men det får jag ta igen i veckan...eller nästa. I fredags bjöd jag över några klasskompisar på fiiiin-maateeen, fläskfilé o potatisgratäng. Sedan blev det sällskapsspel o massa öl och baja päron, epuben och corona. Mycket folk och annars en helt okej kväll. Lördagsmorgonen var dock inte lika rolig, men iväg på beach i två timmar klockan 12, storhandling med emma och sen efter en powernap så var jag på G igen!

Åkte över till Jannike med några öl, chips och skvaller. Sedan en white russian, en vargtass, tequila och jäger på epuben haha göööttt! En shot för typ 30 spänn och en stor drink för 49. Ganska okej priser :) Farligt! Marline lyckades med det omöjliga igår, ingen är förvånad egetnligen efter att hon råkade bränna upp en femhundring på kokplattan. Igår tappade hon bokstavligen ut en rosa panter i väskan, eller rättare sagt en Likör 43 för typ 200 spänn. Så det blev inga drinkar för hennes del......ni skulle ha sett besvikelsen i hennes ögon.


på tork....



oj vad jobbigt det är att vara student..? eller..

Började en datalektion vid 10, slutade 11. Vi gjorde cirkeldiagram, väldigt komplicerade saker som ni kan höra. Va fasen ska jag ta mig till nu då? Jo böcker som måste läsas och uppgifter som måste göras. Men inget som säger att jag måste göra dem jusst NU, eller göra dem alls egentligen. Bara jag klarar tentan om en månad, eller det behöver jag ju inte heller, har ju två till försök på mig, MINST. Så hur jobbigt är det att plugga?????
Jag skulle säga att det är 10 gånger jobbigare att ha ett  heltidsjobb (när det inte är tentavecka dvs.. hehe)
Men..Prestationsångesten är 10 gånger värre när man pluggar.
Man måste planera planera planera planera, jag är usel på det!
Man tar allt ansvar själv, ingen lärare bryr sig om jag inte klarar en uppgift.
Man har ganska korta dagar, vilket kan leda till förslappning.
Man träffar otroligt trevliga människor
Man lever livet så som man aldrig skulle göra annars, kanske inte passar alla? Studierna får ta smällen? :P
Seriöst, det är inte så hemskt/ svårt att plugga som man kan tro ibland, klart det är mycket plugg vissa perioder, men då blir det mindre nästa vecka, eller nästa kurs. Gör det NI vill göra, om det är plugga eller jobba. Men va inte rädd för att börja studera för att man tror att det är för svårt, för det är de fasen inte!
Nej nu kurrar magen! hörs!

ps. fattar inte varför texten blev sådär som en klump haha

steppppp it up

kom jusst hem från "step muskel". Satan i gatan så roligt pass!!! jag dörrrrr. Och jag som har kämpat på med bodypump och core en helt termin, hur kan jag ha missat detta??? jag skall nämna att min kordinationsförmåga existerar inte så jag hoppade runt där lite för mig själv, men när man både underhåller sig själv och resten av salen borde man få lite extra cred!


vänta jag är skyldig er bild....

pälsmössan! haha




ÖL PÅ EN MÅNDAG??!

fest ikväll, det kan du skriva upp. Kårhusen här har gått ihop och gjort nått som heter "tre fulla veckor", o innebär att varje dag i en vecka har pubarna öppet till klockan 2, vilket innebär en jävla massa drickande alltså. Såklart orkar man ju inte gå ut alla dagar, så vi tänkte iaf gå ut hårt första dagen så får vi se sen :)
 

jag i mitt esse

onödigt vetande

alltså ska jag ge er lite mer update om glasögat, eller ska jag kalla honom pälsmössan numera?
Igår träffade jag honom ute, jag satt o pratade med några killar i klassen o då ger han mig mördarblicken typ. Jag orkar inte bry mig, eftersom jag vill ju ändå inte ha honom. Sen stöter jag på honom på mcdonalds senare o han vägrar typ låta mig gå. Han håller ett långt tal om varför jag borde vara med honom osv, tillslut så går jag därifrån och sen när jag kommer hem ringer han och vi pratar typ en timme, eller han pratar jag sover. Jag kan inte förstå hur en person kan vara så jävla på?! vi känner inte ens varandra. Han åker tillbaka till Lund idag, och det kan inte kännas skönare!! Så här slutar nog historien om den otroligt snygga och trevliga italienaren som var alldeles för sugen för att lyckas. haha

bildregn nu.



















ciao!

godmorgon eller förmiddag...

vaknade jusst. inte så bakis som jag borde vara, men det tackar jag gudarna för! Igår va en ganska bra kväll, nu har jag äntligen rett ut massa skit som hände innan jul. Fan va jag är bra :) weeiii

idag ska jag göra absolut ingenting, bara ta det lugnt o inte tänka en sekund på plugg, för jag har inget att plugga på. Imorgon börjar ny kurs, statistik. Känns väl inte så jäkla kul på förhand, men de kan ju inte bli värre än den här kursen iallafalll. Alltså förlåt för min otroligt sammanhängade text, men kan inte tänka klart än. Rummet ser ut som ett bombnedslag, burkar, chips, skor, kläder överallt. Dags att rycka upp sig!

lägger in lite bilder sen!

Pusssssss

I ljusvattnet lyser ljuset


alltså herremin gud. Modevisningen 2005 va de här, o det känns typ som igår!
sitter o tittar igenom massor med gamla bilder, skulle haft ett helt bildspel här! Skrattar ihjäl mig hur man har sett ut genom åren. hihi

skrämselhicka

skellefteå imorgon tur och retur, efter tentan då förståss.
Håll tummarna för mig o min miniräknare!


åh

jag trodde för en stund att jag hade gjort ett kap.

såhär började det hela...


1. jag ska beställa en dyr jävla bok till nästa kurs.
2. tittar runt på internet o hittar en på adlibris för endast 619 kr (motför 1400 på andra ställen)
3. jag klickar hem
4. jag är nöjd!!!
5. och nöjdare ska jag bli när jag ser att boken, endast några timmar senare kostar 1200!!!!
6. woohoooo, jag har gjort ett kap!
7. resten i klassen går till akademibokhan, här på universitetområdet och köper boken
8. boken tar slut, helt slut, och ingen vet när den ska komma in igen eftersom inga av deras leverantörer har den.
9. jag får ett mail från adlibris som säjer att min bok är avbeställd och att de inte kommer att skicka någon bok.
10. JAG ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11. Kul att läsa en kurs utan bok, och kul att det ska gå så bra jämt.


En vanlig onsdag på rullstensgatan 178

slurkade jusst i mig en lax till middag, nej här ska det inte snålas på maten. Lever studenternas lyxliv typ. Dock var det första gången på hela terminen, men det talar vi inte så högt om.

4 av dom bästa i korridoren ska flytta innan månadens slut. Gud vilket vemod jag känner! Såklart att det kan flytta in roliga personer också, men känns verkligen inte kul jusst nu :( Det tråkiga späs på med att dom sämsta fortfarande är kvar, och det kan tyckas hårt att kalla dem sämre än någon annan. Men det är sant! En är nykterist - vegitarian - 28 år - smyger runt i korridoren - pratar som en liten flicka- och beter sig som den största mesen jag har träffat. En annan har damp och hoppar och skuttar och sjunger, även han ca 28 +. Sen har vi den tredje som jag inte riktigt får nått grepp om, men han är väl ok men inte den sociala typen. Alla är egetnligen snälla, men det hade ju inte gjort något om någon livade upp stämmningen lite. Nej, det blir jag som får sköta det den här terminen.... det ska nog gå :)

Emma mattsson, ringde igår o berättade en suuper bra nyhet. Hon flyttar hit, 5 minuter från mig!!!!!! Det kommer bli ball!

Nu ska jag plugga!
Hejsvejs



såklart inte

jaha vad händer här då?

Idag gick jag o en klasskompis på skolan o ser en kille med pälsmössa komma in genom en ytterdörr.
Jag kommenterar; - Men faaaan vilken ful mössa, hur kan man ta på sig en sån där, och när man är kille också... tror han att ha när cool eller??! Jag kanske tog i lite, så ful va den väl inte... hmm...men iallafall så går vi mot biblioteket och jag ser pälsmössan komma mot mig. Jo vem fan är det inte då?
- GLASÖGAT/ ITALIENAREN av alla människor. Och måste han vara så himla social och trevlig jämt?

så sjukt. bra att jag avstyde det där känner jag nu... hehe.. med tankte på mössan tänkte jag :)


jag är så less

på mig själv, men främst på den här jävla kursen.
på fredag är den slut och likaså jag.

-over and out-


(idag har jag gjort plättar till en hel familj, jag missbedömde lite, fan va tråkigt de e att laga till bara sig själv..)

Carpe diem!

igår var minsann en otroligt effektiv dag från min sida.
studsade upp ur sängen vid halv 9. Klockan 10 befann jag mig i stan, lämnade tillbaka massa grejer o köpte nya. Klockan 12 var jag hemma, åt lunch och pluggade till 4. Efter det formaterade jag (dock inte själv) datorn o installerade windows 7. Klockan 6 åkte jag iväg till stan för andra gången, o åt tacobuffé med klasskompisar. Vid 23 var jag hemma igen, men då ringer Jannike som jusst kommit hem också, SKA DU INTE MED PÅ REXX? Och efter lite klädbyte så befann jag mig i en bil mot krogen. Spontanuttgång!

Nu känns det segare o jag tror att det väntas korrestädning här :(
Föreessten, cissi, johannes tjej, ska flytta in i rummet bredvid! haha så sjukt bra!

Nu måste jag ta tag i mig själv. Förbereda en redovsining på 20 jävla min, FY FAN.
Puss


janniikeee o lillis

hello darlings

kom nyss hem från en hel dag med budgetering. En vecka till tenta. WOHOO
Ihelgen blir det lugnast möjligt! ska iväg och träna om en halvtimme sen se film o äta gott ikväll. Imorgon har jag planerat att hinna en sväng på stan innan plugget tar över. Otroligt rolig helg mina vänner!! Så det ska vara.. hmm..
Imorse tänkte jag vara duktig och inte cykla (gannnnska kallt nämligen). Så där stod jag, och väntade på bussen alltså. I 25 minuter!!!! att cykla till skolan tar 5 minuter. Och vad har jag lärt mig av detta. ÅK ALDRIG MER LOKALBUSS

this is how we party


FESSSSTA SOM EN EKONOM

klicka på länken så får ni en föörjäävla bra partylista. (om jag får säga det själv dvs..)

puss

iiiihhhh

skön reklam jag har på min blogg såg jag nu.
Jag vet inte hur jag ska tolka det? hmmm..

Är det en pik?

Ni ser säkert inte samma nu, o tur är väl det.

"har du varit singel länge?"
"anmäl dig på vår hemsida.. "
"vi har partnern för dig"

tänkte skriva lite snabbt

.. mellan jag vänder blad på "den nya ekonomistyrningen" 800 sidor.
Igår var en trevlig kväll. Fick änteeeligen träffa lisa, emma o jannie och fler bonustjejer som befann sig på waynes. Det som är otroligt tråkigt (för mig), är att de åker ut och reser i sisådär två månader nu. Kommer döö av avundsjuka tror jag, men unnar dem all lycka ändå :) V Ä R M E E H H
Jusst nu sitter termometern fast på -18 grader. Skönt, o värre ska det tydligen bli.
Ska fortsätta vända blad nu, vi hörs puss och kram!
Kommentar 1: jag är så jäkla glad att den där nedrans luggen äntligen har växt ut.
Kommentar 2: anna har pysit i väg till frankrike i bara ett halvår! ooohh lycka till. :)

!

"verkligheten är omöjlig att svälja som den är. Vi måste spä ut den med alkohol"



You treat me just like another stranger

kan inte ni också känna det ibland?

ska man hälsa? Inte? och så blir det bara så jävla fel.
MAN BORDE ALLTID HÄLSA. Fy fan orkar inte spela spelet längre.


Ignorance is your new best friend

PARAMORE - IGNORANCE



Lördag. 2 januari. Emma fyller 21. Umeå. -18 grader.

umeå, ouuctchhh vilken heldag.
Reslutatet blev fantastiskt! Helt jävla otoligt fint. Nu vill jag bara bjuda till fest o dunka sönder högtalarna, dansa, slira eller kanske.. mysa i sängen. Ser inte ut som samma rum och det tackar jag gudarna för, eller mamma o pappa!

Ikväll festar 18 av mina närmaste lös på calles. Jag sitta här? JA. Fantastiskt vilken tråkmåns jag är! Och vad har jag då att säja till mitt försvar? Jag MÅSTE plugga. Jag är sjukligt förkyld. Jag ska träffa hälften av dem imorn. Jag är trött. Vad mer kan jag komma på? hmm..



En bild från nyårs. Karro var roligast (som saknas på bilden..), vågar dock inte lägga upp filmen... både för hennes och min skull. HIHI

summary 2009

det är nytt år 2 0 1 0.
10 år sedan det var 2000.
10 år sedan jag var 10 år.

Nyårsafton spenderades med Anna, Astrid, Karro, Reneé, Lisa, Sandra och Jannike.
Väldigt god mat o mysigt årskifte, någon brakferre blev det dock inte...

Hur ska jag då summera året som gått?
Förra året slutade med att jag och anna kom hem från några månader i Sogndal. Efter nyåret tog jag emma och lisa flyget till thailand, jannie var redan där. Kan inte med ord beskriva vilken jävla bra resa det blev. Många misslyckanden efter vägen men desto fler lyckade upplevelser o händelser som jag aldrig kommer att glömma, någonsin.

I mars
kom vi hem och vände. Direkt tillbaka till norge med Lisa och emma. Tromsö denna gång, och bara två månader. Jobbade på drytech, vilket sög så jävla hårt. Tråkigare jobb får man leta efter, och för att inte tala om personerna som jobbade där. Vilka som senare började stalka mig. haha !

I slutet på maj
blev det brännbollsyra i umeå med aurora. Full som en kastrull, men kul var det! Det blev insparken på en helt makalös sommar fyllt av fester, glädje, vänner... och jobb. Jag började tveka på att gå skola o började titta åt norgehållet igen. Ångesten var enorm. Va faaan ville jag göra med mitt liv?

I mitten på augusti bestämde jag mig för att testa, jag slängde min 3,5 års lång köplats i soporna o flyttade in i ett korridorsrum på nydala.. och här är jag idag. Nästan ett halvt år senare. Jag älskarrrrr det här livet, samtidigt som kraven är enorma och tårarna rinner lika ofta som mungiporna är upp till öronen.


ein biesschen dragen? haha


S K Å L   nu ser vi till att 2010 blir minnesvärt.

RSS 2.0